Triple-T

BYDRAZLAN

Info Triple-T ByDrAzlan

Triple-T ByDrAzlan adalah gabungan herba yang sangat unik. Tidak seperti teh lain, Triple-T ByDrAzlan diproses secara saintifik menggunakan teknik pengeringan sejuk. Teknik ini telah terbukti dapat mengekalkan khasiat-khasiat yang terkandung didalam gabungan herba formulasi Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah.

Kajian ketoksikan yang dijalankan oleh Dato’ Prof. Dr Norazlanshah bersama team penyelidikan beliau menunjukkan bahawa sampel ini adalah tinggi dalam antioksi dan, selamat dan tidak beracun untuk dimakan.

SEAWAL 14 HARI  

Pencucian Selular Detoks  /  Pemulihan Sel  /  Penyingkiran Lemak Bahaya

  • Triple-T telah melalui kajian saintifik R&D oleh pakar toksikologi dan terapi makanan Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah lebih 7 tahun. Ia terbukti berkesan secara saintifik dan tidak toksik kepada badan.
  • Triple-T juga kaya antioksidan& 100% herba semulajadi.
  • Triple-T juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan.

Bagaimana Triple-T berfungsi ?

Analisis pada kajian saintifik yang telah dijalankan, selanjutnya menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk menjana semula sel-sel yang cedera. Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya dalam regenerasi sel baru yang lebih sihat.

Siapa yang boleh minum Triple-T ?

Produk ini juga disyorkan sebagai minuman harian untuk mereka yang ingin mengekalkan kesihatan badan secara umum.

  • 100% herba semulajadi
  • Tinggi nilai antioksidan
  • Disarankan untuk yang berlebihan berat badan.

Bagaimana cara Triple-T diproses?

Triple-T byDRAZLAN adalah gabungan herba yang istimewa. Triple-T byDRAZLAN diproses dengan teliti dari peringkat penanaman herba. Setiap peringkat pemprosesan dipantau rapi supaya dapat mengekalkan khasiat-khasiat yang terkandung didalam gabungan herba formulasi Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah

Kajian ketoksikan yang dijalankan oleh Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah dan pasukannya menunjukkan bahawa sampel ini adalah tinggi dalam antioksidan, selamat dan tidak beracun untuk dimakan.

Kajian ketoksikan yang dijalankan oleh Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah dan pasukannya menunjukkan bahawa sampel ini adalah tinggi dalam antioksidan, selamat dan tidak beracun untuk dimakan.

Sudah semestinya produk keluaran byDRAZLAN adalah diperbuat mengggunakan bahan-bahan yang dijamin 100% HALAL. Produk Triple-T halal diminum, tanpa mempunyai perasaan was-was.

Cara pengambilan TripleT ByDrAzlan:

Hanya rendam di dalam air panas selama 5-10 minit. Diminum 2 uncang sehari.

========================================================

Jom dapatkan
TRIPLE-T ByDRAZLAN 
(2gm x 28 sachet)

Order SEKARANG

Harga Jualan

RM 140

BELI SEKARANG