Triple-T

ByDrAzlan

MAL16120041TC

Triple-T ByDrAzlan adalah teh herba 3 tindakan ( Triple Action Tea) yang mampu …

 1. Mengembalikan Kesihatan Dalaman Badan
 2. Mengatasi Masalah Kelesuan dan Keletihan
 3. Menguatkan Badan

KESAN DAPAT DI RASAI SEAWAL 14 HARI ..

 • Triple-T telah melalui kajian saintifik R&D oleh pakar toksikologi, keselamatan dan makanan Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah lebih 7 tahun. Ia diuji secara saintifik dan tidak toksik kepada badan.
 • Triple-T juga kaya antioksidan & 100% herba semulajadi.
 • Triple-T sangat-sangat disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah sering letih dan tidak bertenaga. 
 • Triple-T juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan harian.

========================================================

Cara pengambilan Triple-T : Hanya rendam di dalam air panas selama 5-10 minit. Diminum 2 uncang sehari.

========================================================

Bagaimana Triple-T berfungsi ?

Analisis pada kajian saintifik yang telah dijalankan, selanjutnya menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk menjana semula sel-sel yang cedera. Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya dalam regenerasi sel baru yang lebih sihat.

Siapa yang boleh minum Triple-T ?

Produk ini juga disyorkan sebagai minuman harian untuk mereka yang ingin mengekalkan kesihatan badan secara umum.

Bagaimana cara Triple-T diproses?

Triple-T ByDrAzlan adalah gabungan herba yang istimewa. Triple-T ByDrAzlan diproses dengan teliti dari peringkat penanaman herba. Setiap peringkat pemprosesan dipantau rapi supaya dapat mengekalkan khasiat-khasiat yang terkandung di dalam gabungan herba formulasi Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah

Kajian ketoksikan yang dijalankan oleh Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah dan pasukannya menunjukkan bahawa sampel ini adalah tinggi antioksidan, selamat dan tidak beracun untuk di amalkan.

Jom dapatkan
TRIPLE-T ByDrAzlan 
(2gm x 28 sachet)

Order SEKARANG

Harga Jualan

RM 140 + FREE POSTAGE

KHASIAT GABUNGAN HERBA YANG TERKANDUNG DALAM Triple-T ByDrAzlan

 1. Mengekalkan Kesihatan Umum
 2. Antioksidan Yang Tinggi Dan Penghapus Radikal Bebas
 3. Selamat Dan Tidak Toksik Pada Badan
 4. Merangsang Pertumbuhan Semula Sel Badan Yang Lebih Sihat
 5. Meningkatkan Kesegaran Badan
 6. Mengatasi Masalah Lesu Dan Letih
 7. Mengekalkan Kesihatan Dalaman Badan
 8. Meningkatkan Kekuatan Badan

Triple-T mengandungi  gabungan herba terpilih iaitu Orthosiphon stamineus, Ficus deltoidea dan Camellia sinesis.

Kebaikan herba Orthosiphon stamineus; hampir keseluruhan bahagian pokoknya boleh digunakan. Pokok ini terkenal sejak turun temurun kerana dapat membantu menyingkirkan toksin yang berlebihan. Kebaikan herba ini adalah disebabkan kandungan sebatian bioaktifnya yang istimewa seperti terpenoid (diterpena dan triterpena), polifenol (lipofilik flavonoid dan asid fenolik) dan sterol. Walaubagaimanapun komponen terpenting dalam daun Misai Kucing ialah kumpulan polifenol yang terdiri daripada tiga kumpulan utama polimetoksiflavon iaitu Sinensetin (SEN), Eupatorin (EUP), 3’ – hidroksi- 5, 6, 7, 4’- tetrametoksiflavon (TMF) serta terbitan asid kafeik seperti asid rosmarinik (asid fenolik utama), asid kikorik dan asid kafeik yang berperanan dalam meningkatkan kesihatan seperti mengatasi demam panas, kencing tak lawas, batu karang, jangkitan pundi kencing dan ginjal, gout, rheumatisma, kandungan gula darah dan tekanan darah yang tidak stabil.

Kebaikan Ficus deltoidea; herba ini digunakan secara tradisional di Timur Semenanjung Malaysia dan Borneo, di mana daun, buah, batang dan akar dipercayai mempunyai sifat-sifat penyembuhan. Ia juga diseringkali digunakan untuk memulihkan serta menambah tenaga seterusnya dapat mengatasi masalah kelesuan badan dan sakit kepala akibat seharian penat bekerja. Kehadiran bahan aktif flavonoid, tannin, triterpenoid dan phenol membantu melancarkan aliran darah bagi memperbaiki kerosakan urat saraf, mengetatkan saluran peranakan dan merapatkan pintu rahim bagi wanita selepas bersalin. Secara tidak langsung, meningkatkan keinginan hubungan suami isteri. 

Kebaikan herba Camellia sinesis; herba ini mengandungi sebatian bioaktif yang meningkatkan kesihatan badan. Ia kaya dengan polifenol seperti flavonoid dan catechin, yang berfungsi sebagai antioksidan. Antioksidan ini mampu mengurangkan pembentukan radikal bebas dalam badan, melindungi sel-sel dan molekul dari kerosakan. Radikal bebas ini diketahui memainkan peranan dalam proses penuaan dan pelbagai penyakit. Ia juga mengandungi asid amino L-theanine, yang bekerja secara sinergi dengan kafein untuk meningkatkan fungsi tubuh badan.

Jom dapatkan Triple-T ByDrAzlan SEKARANG..!

Ini iklan produk tradisional.

BELI SEKARANG