B- SMART GUMMY ByDrAzlan


B-Smart Gummy ByDrAzlan, Vitamin Minda, Vitamin untuk kanak-kanakKejayaan Bermula Dengan Minda Yang Cerdas!Suplemen untuk anak-anak sudah menjadi satu keperluan, bukan lagi pilihan semata. Anak-anak kita sering terdedah dengan persekitaran yang kotor dan penuh dengan radikal bebas, mereka juga sering memilih makanan mengikut apa yang mereka suka sahaja. Keadaan seperti ini pastinya akan menggangu proses tumbesaran mereka kerana berlakunya keadaan kekurangan nutrisi dalam badan mereka.

Sejak 2011, kumpulan penyelidik R&D bersama Dato' Prof. Dr. Azlan telah menjalankan kajian ke atas buah-buahan TEMPATAN untuk mengkaji khasiat yang boleh dimanfaatkan bersama. Kajian ke atas buah-buahan tempatan ini juga dapat menaikkan nilai komersial buah-buahan tempatan kita sehingga ke peringkat antarabangsa.

Akhirnya, setelah 6 tahun berlalu, kumpulan penyelidik R&D bersama Dato' Prof. Dr. Azlan telah berjaya menemui gabungan buah-buahan yang dapat membantu kecergasan khususnya minda.MEMPERKENALKAN PRODUK TERBARU BYDRAZLAN

B-Smart GummyB-Smart Gummy ByDrAzlan, Vitamin Minda, Vitamin untuk kanak-kanak


B- SMART GUMMY :- 
  • Sesuai untuk kanak-kanak dan warga emas.
  • Tinggi antioksidan (DPPH > 80%) untuk melindungi sel-sel otak dari radikal bebas & serangan kuman.
  • Tinggi kandungan sebatian fenolik semulajadi yang penting untuk pertumbuhan & perkembangan sel otak.
  • > 90% serapan p-coumaric acid & ferulic acid selepas 1 jam melalui usus kecil.
  • Peningkatan tahap kecekapan & aktiviti otak (15%-21%)

PILIHAN TERBAIK PELAJAR TAHFIZ       
B-Smart Gummy ByDrAzlan, Vitamin Minda, Vitamin untuk kanak-kanak

    Dengan rasa yang sedap dan sesuai untuk kanak – kanak di samping membekalkan nutrien untuk sel-sel otak yang lebih sihat. B- Smart Gummy 100 % Bersih Dan Selamat. Khasiatnya juga gantian kepada khasiat sayur dan buah-buahan serta dapat membantu perkembangan otak dan menguatkan imuniti tubuh mereka melawan penyakit.
    ***********
Pemakanan tambahan ini hanya dapat memberikan bantuan di mana jika pengambilan makanan seharian tidak mencukupi. 
Sila dapatkan nasihat mengenai keperluan penuh nutrisi anak anda dari pakar diet bertauliah yang profesional. 

B- SMART GUMMY ByDrAzlan adalah makanan tambahan yang perlu diamalkan dengan diet yang berkhasiat, bukan sebagai satu-satunya sumber pemakanan.